Poseidon Wi-Fi Carbon
Poseidon Wi-Fi Carbon Poseidon Wi-Fi Carbon Poseidon Wi-Fi Carbon Poseidon Wi-Fi Carbon Poseidon Wi-Fi Carbon

Poseidon Wi-Fi Carbon

Preţ: 1.000RON
830RON

Cod produs: Wi-Fi Carbon
Disponibilitate: Out Of Stock
Cantitate  

Un model Premium in gama Poseidon! Un ceas-smartphone la mana dvs.!

Boxa portabila cadou (Sunet si calitate garantata Poseidon).

CU OCAZIA A 100 DE ANI DE UNIRE, TOATE CEASURILE ANDROID VOR FI DOTATE CU O FATETA DE CEAS DEDICATA ACESTEI ANIVERSARI NATIONALE.

Singurele smartwatch-uri ce contin fete de ceas (Android) create in Romania de Poseidon Electronics.

Cititi cu atentie instructiunile. Acestea va ajuta mult sa intelegeti pe deplin ceasul dvs. smart!

INTRODUCETI UN NANO SIM activ (pre-pay sau abonament) pentru telefonie si internet 3G. Instalati direct in ceas Whatsapp, Messenger sau Mail, pentru a deveni un smartphone la mana dvs.! Acest ceas inteligent are avantajele si caracteristicile unui telefon smart. Fata de alte smartwatch-uri, acesta va elibereaza de conexiunile Bluetooth ce consuma multa baterie de la ambele dispozitive sau se deconecteaza frecvent. Veti descoperi un GPS foarte bine calibrat si de ajutor, internet Wi-Fi si 3G. Nu este dedicat preluarilor de notificari prin Bluetooth!

Acces total la internet prin conexiune Wi-Fi si 3G, 16 Gb - ROM, 2 Gb - RAM !!! Quad-core, Android 5.1, Camera foto, GPS !!! Peste 10 modele de ceas preinstalate, plus alte zeci de modele disponibile in memoria proprie. Masurare  puls si pasi efectuati. Bluetooth 4.0, Trezire ecran la rotirea mainii prin G-sensor, Rezolutie 400*400 pixeli. Actualizare vreme si prognoza meteo prin intermediul conexiunii la net. Google play store, magazin play etc. Vizualizare video fara delay in platforma Youtube. 

SFAT: Pentru a economisi bateria, dezactivati diversele functii ce consuma in fundal, cand nu sunt necesare: Wi-Fi, Bluetooth, Wake up screen gesture, time sync, meteo sync, pedometer, micsorare brightness etc. 

Daca SIM-ul de telefonie nu este vizibil de la prima inserare, efectuati un restart al ceasului si se va sincroniza ulterior.

 ATENTIE: APLICATIILE PREINSTALATE SUNT FUNCTIONABILE SI UTILIZABILE LA PERFORMANTE MAXIME. NU APELATI LA RESOFTARI, UPGRADE-URI SAU INSTALARI DE PROGRAME EXTERNE.

 

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: